Mistral Beach Marbella

Mistral Beach – een dagje strand met of zonder kinderen

Meestal ben ik bij Mistral Beach in de ochtend voor een café con leche, die is lekker hier en heb ik (vind ik) dubbel en dwars verdiend na een wandeling over de Golden Mile. Op dit tijdstip is het nog heel rustig op het terras en kan ons zoontje lekker spelen in het zand. Wij genieten dan in alle rust van ons bakkie en de geluiden van de zee.

Over Mistral Beach

Mistal Beach ligt aan de Golden Mile op ongeveer 1 km voor Puerto Banús. Meestal heb je achter het hotel Gran Hotel Guadalpin Banus voldoende parkeergelegenheid. 

Vroege vogels opgelet, want ze zijn wel pas vanaf 10:30u open. Ze serveren ook geen ontbijt dus helaas geen lekker croissantje of geroosterd broodje met jam erbij (mijn lievelings voor bij de koffie). 

Eigenlijk kan je hier de hele dag doorbrengen of tussendoor aanschuiven. Er zijn strandplekjes, je kan er lunchen, borrel en dineren. Er hangt een hele relaxte sfeer bij deze beachclub waardoor je je met ieder gezelschap welkom voelt.

Ideaal strandje met kinderen

De eerste keer dat ik bij Mistral Beach was viel het me op dat er aan de linkerkant een klein baaitje is waar je ideaal met kinderen op het kan liggen. De zee wordt namelijk geleidelijk dieper en hier zijn bijna nooit golven. En voor een verfrissend ijsje loop je zo even naar Mistral Beach.

Lig je liever op een strandbedje? Ze hebben bij Mistral Beach hele handige die je kan meedraaien met de zon, ideaal! Ze zijn wel €50 per bed, voor de normale strandbedden betaal je hier €15.

De service

De service van het personeel vind ik hier iets minder vriendelijk dan ik in Marbella gewend ben. Geen vrolijke en vriendelijke houding. Lastigevragen zoals ‘mag ik de saus van de salade apart' worden beloond met een geïrriteerde blik. Zo zijn ze natuurlijk niet allemaal, maar ik heb dit al een paar keer meegemaakt.

Pak je portemonnee 

Over de prijs kwaliteitverhouding ben ik ook niet zo te spreken. Ze hebben een mainstream menukaart met gerechten die je bij veel andere horeca in Marbella ook tegenkomt. En ze vragen er wel de hoofdprijs voor. 

Voor een voorgerecht caprese betaal je bijvoorbeeld €18 en voor een kleine zeebaars met knoflookolie (die te droog en niet bijzonder was) €32,50. Het is niet slecht hoor, maar voor die prijs verwacht ik wel betere kwaliteit. 

Oh ja, ze hebben ook van die vreselijke plaatjes van het eten in de menukaart en op het bord voordat je binnenloopt. Al moet ik wel zeggen Spanjaarden nog vaker deze fout maken 😉.

NIEUW: Gids – Wat Te Doen In Marbella

In deze digitale gids heb ik meer dan 30 tips gebundeld voor leuke activiteiten in Marbella.

Gids – Met Kinderen Naar Marbella

In deze digitale gids heb ik meer dan 25 tips gebundeld voor een vakantie naar Marbella met kind(eren).

Is Mistral Beach een bezoekje waard

Je zult misschien wel denken, wat doe je hier dan? Ik vind het dus wel een gezellige en toegankelijke strandtent. Je kunt hier met de hele familie aanschuiven en de kinderen kunnen lekker rondbanjeren. Ook met vrienden of vriendinnen kan je hier einde middag prima een borrel drinken met een hapje. Én de koffie is lekker!

Mistral Beach Marbella

Benieuwd naar andere leuke beachclubs of restaurants, check deze tips hier.

Overnachten vlakbij Mistral Beach

De locatie van Mistral Beach is een heerlijke plek om (met kinderen) te verblijven als je in Marbella op vakantie bent. Je loopt zo naar de haven van Puerto Banús en je zit net buiten de echte drukte.

Ben je nog op zoek naar een accommodatie in Marbella? Dan is de Banus Lodge misschien wat voor jou! Het ligt op 2 minuten lopen vanaf Mistral Beach. Met de 9 bungalows, een studio, een cottage en een gedeeld zwembad is dit het perfecte verblijf voor een gezin.

Ondanks de mankementjes zal ik zeker af en toe bij Mistral Beach aanschuiven. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring! Laat je het weten in een reactie onder deze blog?

Op deze site kan je affiliatelinkjes tegenkomen. Dit betekent dat als jij hierop klikt en iets boekt, ik een kleine commissie ontvang. Jij betaalt hier niets extra’s voor, maar het geeft mij de mogelijkheid om leuke content over Marbella te blijven maken. De plekken die ik tip, zijn met zorg door mij uitgekozen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *