Over mij

Wat leuk dat je meer wilt weten over wie er achter Marbella Travel Guide zit. Op deze pagina lees je meer over mij en waarom ik deze website heb opgezet. Heb je een vraag? Ik kom graag met je in contact! Je kan me altijd een berichtje sturen via Instagram, een reactie onder een blog achterlaten of via de contactpagina contact opnemen.

Hola!

Ik ben Joyce en samen met mijn man Robbert-Jan en zoon James van vijf woon ik in Rotterdam. Marbella is mijn tweede thuis. Mijn ouders hebben een huis in het dorpje San Pedro de Alcántara, dat op tien minuten rijden ligt.

Dankzij dit fijne vakantieadres kom ik meerdere keren per jaar in Marbella samen met mijn man en kind, vriendinnen, alleen of met de hele familie. 

Wil jij op vakantie naar Marbella? Dan help ik je graag met:

Over mij - Persoonlijk reisadvies Marbella

Heb jij helemaal geen tijd om jouw vakantie van A tot Z uit te pluizen? Boek dan een persoonlijk reisadvies.

Een persoonlijk reisadvies

Je wilt op vakantie, maar iedere keer verdwaal je op Google en Instagram tussen alle leuke bestemmingen, toffe hotels en hippe beachclubs. 

Na uren zoeken sla je je laptop maar weer dicht omdat je geen keuze kan maken. De avond daarna begint hetzelfde riedeltje weer.

Herkenbaar?

Bespaar jezelf tijd, moeite en stress, want met dit persoonlijke reisadvies zorgen wij samen in een korte tijd voor een topvakantie naar Marbella waar jij alleen nog maar van hoeft te genieten!

Spanje-fan

Ik ben een echte Spanje-fan. Ten eerste om de taal, het klinkt gewoon zo fijn. Als ik kindjes Spaans hoor spreken, kun je me echt opvegen.

Ook de mentaliteit van de Spanjaarden spreekt me aan. Ze hebben geen haast, doen alles rustig aan. Dat is een goede tegenhanger voor mijn eigenschap om alles snel en efficiënt te doen.

Daarnaast heeft Marbella een microklimaat: zachte winters een (relatief) koele zomers. Het feit dat je in februari nog regelmatig in een T-shirt rondloopt, wie wil dat nou niet?

Pleintje San Pedro

Granada

Granada - Alhambra

Toen ik 20 was vertrok ik voor 5 maanden naar Granada om de taal te leren. Het wonen in Spanje smaakte naar meer en wij dromen dan ook al jaren over emigreren. 

Het wisselt een beetje af wie er de drijvende kracht achter is. De ene keer weet ik zeker dat we morgen ons huis te koop moeten zetten en de andere keer kamt hij de Spaanse Funda af. Wie weet komt het er ooit nog van.

Jetsetlocatie?

De gemeente Marbella is voor mij veel meer dan een jetsetlocatie (dat imago heeft het wel een beetje).

Naast opgespoten lippen en Rolexen vind je hier namelijk gezellige Spaanse pleintjes met mozaïek en sinaasappelbomen, relaxte chiringuito’s (strandtenten), rumoerige tapastenten met de lekkerste Jamon Iberico en nog veel meer leuks!

Ik laat graag ook een andere kant zien en wil jou inspireren met de leukste tips. Zo is Marbella Travel Guide ontstaan.

Paladar Taberna Marbella tapas

Inspiratieblogs

In mijn blogs neem ik je mee naar accommodaties, horeca, bezienswaardigheden en activiteiten.

Mijn dag bestaat voornamelijk uit eten en naar eten toeleven. Voor ik naar bed ga, bedenk ik al wat ik de volgende ochtend wil ontbijten. 

Ben jij ook zo? Dan word je zeker blij van de healthy ontbijtplekjes, leuke koffiezaken, goede restaurants en stijlvolle beachclubs die op deze website voorbijkomen.

Mijn favorieten in Marbella

Rachel's Eco Love - ontbijt

Dit zijn mijn 6 favoriete hotspots in Marbella:

 1. Rachel´s Eco Love
  Een oase van rust tussen de tropische planten en bloemen, een walhalla voor foodies.
 2. Hustle n’ Flow Eatery
  Mijn favoriete ontbijtplek in eigen dorp. Leuk met kids, ze hebben een speciaal menu voor Little Hutlers.
 3. Luuma Beach Restaurant
  Met heel lekker eten voor een goeie prijs. Van taco’s tot garnalen en burrata en dan bijzonder lekker klaargemaakt.
 4. El Chiringuito Puente Romano
  Hier kun je al vroeg terecht voor ontbijt of koffie aan het strand na een wandeling op de Golden Mile, je hebt hier echt een Ibiza-gevoel.
 5. Ladybug Coffee Roasters
  Hier kan ik kort over zijn: veruit de beste koffie van Marbella.
 6. Lobito de Mar
  Een visrestaurant in het centrum van Marbella met een tof interieur en goeie wijn.

Op mijn Instagram ontdek je meer van mijn favo plekjes!

Ontvang de gratis Mini Gids!

Marbella Travel Guide Mini Gids
- Tips voor jouw vakantie
- Mijn 12 favoriete hotspots
- Google Maps kaart*Door je aan te melden ontvang je onze nieuwsbrief en verwerken wij jouw persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de privacyverklaring en de algemene voorwaarden.