Cappuccino Marbella Golden Mile

Cappuccino Marbella – koffie, krantje, check!

Aan het einde van het zandpad van de Golden Mile, bevindt zich het populaire Grand Café Cappuccino Marbella. Eigenlijk is het hier de hele dag door druk. Ik neem hier vaak een pauze tijdens een wandeling over de Golden Mile met een cappuccino en een krantje.

Over Cappuccino Marbella

Cappuccino Marbella zit aan de de bekende boulevard ‘Paseo Marítimo', die doorloopt tot aan de haven van Marbella. Het heeft een gezellig terras waar je heerlijk mensen kan kijken die aan het wandelen zijn over de Golden Mile. Als je de boulevard oversteekt sta je op het .

Dit filiaal is een onderdeel van het 5-sterrenhotel Gran Melia Don Pepe. Als je hier all-inclusive verblijft, is een bezoekje aan Cappuccino inbegrepen. Maar ook zonder verblijf in het hotel kan je hier terecht.

Onder de groep ‘Gruppo Cappuccino‘ vallen 14 Cappuccino Grand Cafés verdeeld over onder andere Marbella Ibiza, Valencia en Mallorca. Ze hebben ook 2 sushi restaurants en 2 hotels. Ze zitten meestal op goede locaties en besteden veel aandacht aan het interieur en de kwaliteit.

Cappuccino Marbella

De koffie

Met zo'n naam ben je wel benieuwd naar de koffie, toch? Ik kan wel stellen dat ik een koffieliefhebber ben. In Rotterdam ga ik altijd opzoek naar koffie die met zorg gemaakt is door echte barista's en plekken waar ze bijvoorbeeld ook zelf de koffiebonen branden. In Spanje hebben ze over het algemeen lekkere koffie, maar ik zoek wel net dat beetje extra.

Ondanks dat hier geen echte barista's staan vind ik de cappuccino's hier lekker en goed in verhouding. Ze krijgen van mij het cijfer 8 (toch 2 punten aftrek doordat er geen barista's staan). Meestal neem ik er ook een vers en knapperig croissantje of een ‘pan tostado con mantequilla y mermelada' (geroosterd brood met boter en jam) bij. 

Cappuccino Marbella

Het eten

Voor het ontbijt heeft Cappuccino Marbella internationale gerechten zoals crèpes, yoghurt met fruit of granola en verschillende broodjes. De klassieke Club Sandwich is hier ook heel populair, wij Hollanders eten die natuurlijk ook prima als lunch. 

Als lunch/diner hebben ze hele uitlopende tapas. Van een salade met burrata tot aan nacho's en pita's met hummus. Daarnaast hebben ze ook pizza's, pasta's en hamburgers. Echt van alles wat dus. 

De kwaliteit is goed, dus je kunt hier gerust lekker gaan eten. Het is alleen wel redelijk standaard.

De prijzen

Kijk trouwens wel even goed naar de prijs voordat je iets besteld, want dit Grand Café is niet goedkoop. Voor een cappuccino betaal je €4,90 en latte macchiato €5,35. Tip: bestel een café con leche, dit betekent letterlijk koffie met melk. Het is qua verhouding hetzelfde als een cappuccino, alleen betaal je daar €3,50 voor. De populaire Club Sandwich is €15,50. 

NIEUW: Gids – Wat Te Doen In Marbella

In deze digitale gids heb ik meer dan 30 tips gebundeld voor leuke activiteiten in Marbella.

Gids – Met Kinderen Naar Marbella

In deze digitale gids heb ik meer dan 25 tips gebundeld voor een vakantie naar Marbella met kind(eren).

Met kinderen naar Cappuccino Marbella

Meestal ben ik alleen in de ochtend of begin van de middag bij Cappuccino Marbella te vinden. We hebben één keer met een ander stel en onze kinderen hier 's avonds gegeten maar ze waren niet echt kindvriendelijk. Het leek teveel moeite om een kinderstoel te brengen en het rondlopen van kinderen werd ook niet echt gewaardeerd. 

Misschien was dit een momentopname dus het zou mij er niet van weerhouden hier nog een keer te zitten, maar ik zou sneller een andere plek kiezen voor het diner.

Ontdek meer dingen om te doen in Marbella door het lezen van de blogs.

Mijn conclusie? Ga vooral naar Cappuccino Marbella als je lekker aan het wandelen bent en zin hebt in een goed kopje koffie. Je zit direct aan de boulevard dus je kunt heerlijk mensen kijken. En bestel niet teveel want dan moet je redelijk diep in de buidel tasten 💰. 

Op deze site kan je affiliatelinkjes tegenkomen. Dit betekent dat als jij hierop klikt en iets boekt, ik een kleine commissie ontvang. Jij betaalt hier niets extra’s voor, maar het geeft mij de mogelijkheid om leuke content over Marbella te blijven maken. De plekken die ik tip, zijn met zorg door mij uitgekozen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *